OLKWEB appen nå tilgjengelig på IPHONE og Android!

Til alle våre lærlinger som ønsker å ta i bruk OLKWEB appen 🙂   OLKWEB er nå tilgjengeig med app for både Iphone og android. (Tidligere har appen kun vært tilgjengelig for android, men den er nå også tilgjengelig for alle som har Iphone).   Dere kan klikke på følgende link for å laste ned … Continued

Takk for samarbeidet

I dag er det min siste dag på jobb. Takker for meg og for et godt samarbeid med våre medlemsbedrifter og lærlinger. Cecilie Simonsen

Yrkesfag

1. mars er fristen for å søke videregående utdanning. Rundt 60.000 ungdommer står foran et stort og viktig valg. Mange rådfører seg med sine foreldre. Kjenner du alternativene godt nok? Her finner du fakta, filmer og artikler om yrkesfag.

Snart ut i jobb

På Mandal vgs har rådgivere, avdelingsledere og lærere, i samarbeid med elevene, satt i gang prosjektet «Snart ut i jobb.» Les mer her.

5 dører til videre utdanning etter fagbrev

En rekke studier ved høyskoler og universitet har åpnet for søkere med fagbrev. Se oversikt over disse nederst i saken. Opptak til Y-veien krever som hovedregel at du har yrkesfaglig utdanning og relevante fagbrev for utdanningen som tilbys. Les mer her.