Byggmester-Arnfinn-Johnsen-s2

Når du jobber som tømrer er ingen dager like. Hver dag byr på nye muligheter og utfordringer, samtidig som du treffer arbeidskompiser med de samme interessene som deg.

Arkitekten tegner - du bygger! Ny flyplass, boligblokk eller enebolig til naboen - byggverket du setter opp vil stå der i åresvis som et synlig bevis på hva du har skapt. Tenk hvor flott det er å kunne peke på et hus og si; dette har jeg vært med på å bygge!

Dine muligheter som tømrer får du en spennende jobb hvor mye avhenger av deg selv. Du arbeider ofte sammen med andre i små eller store arbeidslag. Samarbeid med andre håndverkere på byggeplassen som rørleggere, murere, malere og elektrikere, er en naturlig del av hverdagen.

Som tømrer kan du jobbe med ombygging/tilbygg, eneboliger, næringsbygg, rehabilitering/restaurering, boligblokker og feltutbygging. Du vil få godt innblikk i alt som kreves av samarbeid og planlegging for at et prosjekt skal ha riktig fremdrift og til slutt bli vellykket.

Er du villig til å ta ansvar, får du store muligheter til å påvirke egen arbeidsdag. En tømrer er ofte bedriftens ansikt utad og representerer bedriften i forhold til byggherrer, leverandører, under-entreprenører og kunder - en av mange utfordringer!

Nyttige linker